Cultureel Vermogen: Elkaar ontmoeten en meer samenwerken
Lokale kunstenaars, ELK Welzijn, verschillende culturele instellingen en gemeente Culemborg werken het komende jaar samen in het landelijke project ‘Cultureel Vermogen’. 
Culemborg - Het project wil eraan bijdragen dat iedereen mee kan doen aan het culturele leven en dat onderwijs, welzijn, zorg en cultuur samen optrekken. Daardoor ontstaan nieuwe inzichten en verrassende ontmoetingen om elkaar beter te leren kennen en beter samen te werken.
Onder begeleiding van Cultuur Oost en het LKCA zijn Culemborgse partijen bij elkaar gebracht , die een gezamenlijk plan hebben ontwikkeld. We streven naar een Culemborg waar verschillende mensen en groepen elkaar meer gaan ontmoeten. De creatieve kracht van kunstenaars is hierbij essentieel.
De samenwerkingspartners starten met een mooie activiteit onder begeleiding van De Vrijstad Drukker: ‘Het Gezicht van het Gezicht’. Leerlingen van de Julianaschool en de Beatrixschool werken met bekende Culemborgse kunstenaars aan een pop-up museum in de Gelderlandfabriek. Een spannend project waarin een koppeling is gemaakt met de bestaande Kunstroute.
Lees hier het artikel in de Culemborgse Courant

Dit vind je misschien ook interessant

Back to Top